fbpx

Triathlon

I Aalborg

Læs mere om den

Den kvarte Jernmand

Den kvarte Jernmand er møntet på de atleter der er nye inden for triathlon sporten der prøver det for første gang, men også til de mere erfarne atleter der vil give den alt hvad de har i sig.

Læs mere om den

Den Halve Jernmand

Den Halve Jernmand er åben for alle atleter. De bedste atleter konkurerer i elite feltet, mens andre atleter kan konkurere i aldersgrupper, hvor det selvfølgelig er muligt at vinde din aldersgruppe. I relay laver du et hold med dine gode kollegaer, familie eller venner – og har en fest på hver af diciplinerne.

Læs mere om

Relay

Relay Race. Her har du mulighed for at opstille stafethold. I triathlon gennemfører den enkelte atlet 3 forskellige sportsgrene (svømning, cykling og løb) i den samme konkurrence. Dette kan du nu være med til at lave om på. Ved Aalborg Triathlon Halv Jernmand er der mulighed for at fordele præstationen på to eller tre deltagere. Der konkurreres i mix-klassen hvor der er præmie til 1, 2 og 3-pladsen. Gå sammen med gode kollegaer, familie eller venner og få en sjov og krævende oplevelse d. 30. Juni 2019

Værd at vide om

Aalborg Triathlon

Aalborg Triathlon har etableret sig som en af de største triathlon stævner i Danmark. Konkurrence bliver afholdt i de smukke omgivelser omkring Nordens Kridtgrav, i den vestlige del af Aalborg. Den rolige kridtgrav sørger for ideelle forhold når det kommer til en sikker og god svømning på trods af vind og vejr. Cykelruten varierer i både tekniske passager, udfordrende højdemeter og lange lige stykker hvor du kan opnå maksimal fart.  Det sidste træk er rundeløb af cirka 5 km rundt om konkurrencepladsen. Løbere passerer igennem skiftezonen hver runde hvilket giver den ultimative atmosfære for både løbere og tilskuere når deltagerne krydser målportalen i det flotte målområde. Hver deltager modtager en medalje som symbol på dagens strabasser.

Det er en konkurrence hvor den individuelle atlet er i fokus og bliver sørget for, fra start til slut. Vi sørger for de bedste energi produkter i samarbejde med 226ers, en overflod af official til at guide dig i de forskellige dicipliner og selvfølgelig et målområde med DJ hele dagen til at sparke en fest igang. Alle Atleter bydes på pasta party i madteltet efter løbet.

Skal du med? få din billet her

Der er mere information her på hjemmesiden og på vores facebook

Se vores video om stævnet på youtube