fbpx

Se ruterne

Ruterne er vejledende da de kan ændres op til raceday.

Hvis du træner på ruterne beder vi dig vise hensyn til andre i området.

På forhånd tak.

Svømmeruten

Svømningen finder sted i en meget rolig sø, som plejede at være en kridtgrave. Kurset er en engangsrute.

Starten foregår 150 meter fra kysten, så sørg for at du kommer der i tide. Det er den enkelte deltagers ansvar at gøre sig klar til starten.

Store gule og orange buer danner svømningsruten. Deltagerne skal altid have gule buer på venstre side og orange buer på højre side.

Brug kun den markerede rute fra konkurrenceområdet til startområdet (fem minutters gang) ved ½ Afstand. Stien tæt på kridtgraven er for smal for mange deltagere. Det er den enkelte deltagers ansvar at være klar til starten.

Cykelruten

Til dem der har kørt Aalborg Triathlon før 2020, køres ruten modsatte vej.

Cykelruten er en forholdsvis flad, men teknisk cykelrute, der løber langs Limfjorden. En cirkulær rute begynder efter 8 km. Denne cirkulære rute gennemføres to gange ved ½ Afstand og en gang på ¼ Afstand før turen går tilbage mod Aalborg.

Der er et par steder på cykelruten, hvor vi råder dig til at være ekstra forsigtig. Du kan se en kort informativ video på YouTube, som forklarer yderligere.

Der er mulighed for at bruge dine egne bestemmelser lige efter forfriskningsdepotet. I forhold til dine egne bestemmelser vil der også være mulighed for at lave et hjulstop til reservehjul. Det er dog atletens ansvar at bære hjulene til og fra hjulstoppet. Zonen er tydeligt markeret og skal respekteres. Hjul, der er placeret ved hjulstoppet, skal tydeligt mærkes med et løbenummer.

Hjælp fra andre er altid tilladt i forhold til dine egne bestemmelser og ikke stop.

Bemærk ny skiftezone!!

Løberuten

Løberuten er i år ændret fra det vi har brugt tidligere. Det er dog en flad lækker rute som altid.